Maatschap Piron-Bontje

Over ons

Over Ada Bontje

In 1989 heb ik mijn yogadocentenopleiding afgerond en ben ik yogalessen gaan geven, vrijwel meteen in mijn eigen praktijk. 

Voor verdieping, uitbreiding en inspiratie ben ik altijd cursus blijven volgen. Zo heb ik een cursus Chinese massage “Tui-Na” gevolgd, een cursus Cranio-Sacraal therapie en ben ik ook NLP-practitioner en Mindfulness practitioner. Ik heb een diploma HBO-medische basiskennis.

Bij de ParelMoer in Amsterdam volgde ik de ZwangerschapsYoga-docentenopleiding, waar ik ook enige tijd als docent aan verbonden ben gebleven. 
Via HOLOS leerde ik de babymassage.

Sinds 2000 geef ik met veel plezier cursus ZwangerschapsYoga, Yoga en Babymassage en begeleid ik vrouwen in groepen en individueel. Desgewenst ook in het Engels.

Ik ben gecertificeerd Trauma-therapeut (Somatic Experiencing Practitioner).

Lang geleden studeerde ik Pedagogische Wetenschappen (kandidaats) en Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit (toen nog KU Nijmegen).

Zwanger zijn, bevallen en samen met je partner ouders worden is een grote verandering in iemands leven. Daar met aandacht bij te zijn en ondersteuning in te geven inspireert me blijvend.

We zijn samen ouders en grootouders.

Over Pim Piron

In 1982 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en al snel daarna ben ik manuele therapie en vervolgens acupunctuur gaan studeren.
In 1990 heb ik me zelfstandig gevestigd als fysiotherapeut en acupuncturist.

Gedurende een aantal jaren verzorgde ik een tweejarige opleiding tot Tui-Na therapeut (Traditioneel Chinese massage).

Gaandeweg merkte ik dat ik op een aantal vragen eigenlijk geen toereikend antwoord had. Ik ben toen in contact gekomen met het Upledger Instituut waar ik de volledige opleiding tot CranioSacraal- en Visceraal therapeut heb gevolgd.

Een prachtige aanvulling heb ik gevonden in de trauma therarapie Somatic Experiencing. Sinds november 2010 ben ik gecertificeerd Trauma-therapeut (Somatic Experiencing Practitioner). Ik heb een aantal jaren geassisteerd in deze drie-jarige opleiding.

In mijn therapeutisch werk integreer ik alle kennis en ervaring en pas ik toe wat voor de patiënt op dat moment het meest geëigend is. Mensen raadplegen mij met een grote variatie aan klachten. Door te luisteren naar het lichaam met behulp van mijn handen en door gesprek, vind ik een invalshoek voor de behandeling. Het herstel van de natuurlijke veerkracht en het zelfgenezend vermogen van het lichaam staat daarbij voorop.